leleka
» » Ті, хто восени налягають на гарбуз, набагато рідше хворіють взимку та навесні

Ті, хто восени налягають на гарбуз, набагато рідше хворіють взимку та навесні

Ті, хто восени налягають на гарбуз, набагато рідше хворіють взимку та навесніЗазвичай приготування триває від 30 хвилин до години, але не потрібно стояти на кухні та «чаклувати» над плитою. Досить знати, як смачно запекти гарбуз, наприклад, із м’ясом і картоплею.

Складові:
500 г свинини або яловичини;
400 г гарбуза;
500 г картоплі;
100 мл сметани;
сіль, спеції та зелень за смаком.

Приготування:
Нарізати м’ясо. Обсмажити його на сковороді.
Очистити та нарізати кубиками картоплю та гарбуз.
Підрум’янити овочі на сковороді з антипригарним покриттям або у воці.
М’ясо, картоплю та гарбуз рівномірно викласти на деко або в скляну форму.
Дрібно нарізати зелень.
Додати спеції та сметану в деко до м’яса й овочів. Туди ж покласти зелень. Ретельно перемішати.
Запікати в духовці протягом 45 хвилин за температури 180 °С.
10-11-2018, 10:13
36 переглядів
  
Шановний відвідувач, Ви увійшли на сайт як не зареєстрований користувач. Радимо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм логіном.
ДОДАТИ КОМЕНТАР
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: